Analyse Danmark Opruster

Overtagelsen af Ulveman Exploratives aktiviteter, et øget fokus på det kvalitative område, samt udvidelsen af det nordiske samarbejde skal styrke Analyse Danmarks konkurrenceevne i 2012.

I det forgangne år oplevede analyseinstituttet Analyse Danmark en stigning i omsætningen på 35%, og den positive udvikling får nu analyseinstituttet til at styrke sine kompetencer yderligere i 2012. Styrkelsen sker dels ved et større fokus på det kvalitative område, dels ved overtagelsen af det specialiserede kvalitative institut Ulveman Exploratives aktiviteter og dels ved en udvidelse af det succesfulde nordiske samarbejde, Nordic Research Alliance, med den finske partner Otantatutkimus Oy.

Mere ”kvali”

Analyse Danmark oplevede i 2011 en stigende efterspørgsel af kvalitative undersøgelser og imødekommer nu kundernes behov ved at ansætte Marianne Hjelm Parastatis til at stå I spidsen for området. Marianne Hjelm Parastatis kommer fra et job som daglig leder i Ulveman Explorative og samtidig med ansættelsen af hende, overtager Analyse Danmark Ulveman Exploratives aktiviteter. Med denne væsentlige styrkelse af det kvalitative område, bliver Analyse Danmark nu en meget betydelig spiller inden for det kvalitative felt.

“Marianne er en af Danmarks bedste og mest erfarne moderatorer og har stor ekspertise i at give kunderne ny viden og indsigt ved hjælp af fokusgrupper, personlige interviews, antropologiske studier og andre typer kvalitative undersøgelser. Jeg håber derfor, at Mariannes ansættelse vil lægge en ekstra dimension til totaloplevelsen med Analyse Danmark, lige som jeg forventer, at overtagelsen af Ulverman Exploratives aktiviteter sætter ekstra fart på det nye indsatsområde”, siger Administrerende Direktør i Analyse Danmark, Henrik Feindor Christensen.

Meget mere Nordisk

Udover en udvidelse af medarbejderstaben og aktiviteterne er det velfungerende nordiske samarbejde i Nordic Research Alliance også blevet udvidet med endnu en partner, finske Otantatutkimus Oy. Det betyder, at Analyse Danmark nu har adgang til i alt ca. 120.000 panelmedlemmer i Norden, heraf 25.000 i Danmark og resten fra nogle af de førende institutter i de 4 øvrige lande.

“Den primære hensigt med Nordic Research Alliance samarbejdet er at kunne tilbyde vore kunder, at de hurtigt, omkostningseffektivt og med høj kvalitet, kan gennemføre undersøgelser i hele Norden. Med udvidelsen af Otantatutkimus Oys panel og et større fokus på det kvalitative område, ser jeg meget frem til at tage fat på det nye år og tilbyde vores kunder den bedste ekspertise ikke alene herhjemme men også i Norden”, siger Henrik Feindor Christensen.

Sorry, comments are closed for this post.

Norwegians are the worst budget makers in Europe

No European people has a larger aversion against budgetting as the Norwegians. Only 26 % make a budget on a regular basis, which is way lower than in the rest of Europe.See this and other news from NRA here

Norwegian weather service YR best in Scandinavia

A cross-Nordic survey by Nordic Research Alliance finds that the most reliable weather service is YR from Norway.
More media stories here